Alle hverdage tilbyder Marks Spisehus en dagens ret – Spørg personale. – 110,- pr. stk.

Hver tirsdag er dagens ret stegt flæsk m/persille sovs – Ad libitum – 145,- pr. stk. 


 

FORRETTER 

Kammuslinger Ærtecreme, bagte cherry tomater og friske krydderurter. – 95,- pr. stk.  

Ørredroulade m/rogn - på bund af salat og citron-mayonnaise. – 105,- pr. stk.

Rejecocktail - Grøn salat og hjemmebagt brød - 95,- pr. stk. 


 

HOVEDRETTER

Ribeye 275g.– Stegte grøntsager, pomfritter & bearnaisesauce. – 300,- pr. stk.  

Hakkebøf 250g. – Spejlæg, kogte kartofler & hjemmelavet brunsovs. – 145,- pr. stk.

Kylling svøbt i bacon - Bulgur salat & hjemmelavet dressing. – 175,- pr. stk.

Pariserbøf – 250g. bøf, æggeblomme, pickles, rødbede, løg, peberrod & capers. – 150,- pr. stk.

Sej filet – Pommes fritter, bearnaisesauce eller remulade – 155,- pr. stk. 

Wienerschnitzel - Brasekartofler, ærter & hjemmelavet brun sovs. – 210,- pr. stk.

Onion burger – 250 g. hakkebøf, salat, tomat, agurk, chilimayonnaise, jalapeño, syltede rødløg & indbagte løgringe. – 130,- pr. stk.

Burger Chesse n’ bacon – 250 g. hakkebøf, salat, tomat, agurk, ost, bacon & mayonnaise – 140, - pr. stk. 

Burger Plain – 250g. hakkebøf, salat, tomat, agurk & mayonnaise. – 125, - pr. stk.

Pommes fritter – Remolade, ketchup eller mayonnaise. -  30,- stk.


 

DESSERTER 

Citronfromage – Flødeskum & citronmelis.– 75,- pr. stk.                                                          

Hjemmebagt kage – Serveres med vanilje is. – 85,- pr. stk. 

Pandekage – Serveres med vanilje is.– 75,- pr. stk.

Isdessert – To slags is, frisk frugt & flødeskum. - 70,- pr. stk.